New In Store

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adip is cing elit, sed do eiusmod tempor

Categories :

Let’s connect

SØG

Strongcore - the Story

StrongCore er et dansk brand som er stiftet i København. Med stigende efterspørgsel på lækre træning outfits opstod ideen med Strongcore.

På alle markeder vil vi mene at der findes muligheder og vi så vores og tog en beslutning– vores beslutning var at skabe et dansk mærke som tilbyder lækre yoga outfits, leggings og tops med gode egenskaber til fornuftige og overskuelige priser.

StrongCore er ikke blot et brand skabt til os som er aktive – StrongCore er en livsstil. Mærket blev grundlagt sammen med vores hjemmeside MissFitness.dk som repræsenterer os kvinder med mod på at holde os i gang og føle os godt tilpas undervejs.

Vores designs er nøje udvalgt for at kunne bæres til vores daglige rutiner lige såvel som under vores aktiviteter. Vi har i tæt samarbejde med vores fokusgruppe defineret hvilke egenskaber der oftest ønskes når man skal træffe det rigtige valg til sit behov.

Her var en af fællesnævnerne helt tydelig, nemlig komfort. Komfort kan defineres på mange måder og med vægt på forskellige parametre. Da medlemmerne fra vores fokusgruppe beskrev deres vigtigste tanker og søgekriterier, blev følgende egenskaber oftest nævnt og blev meget interessante:

Gennemsigtighed: Her har vi som brand valgt at tilbyde vores kunder produkter så som leggings og tights som er baseret på Non-See through materiale. Dette betyder at du frit kan bevæge dig omkring uden at man kan se igennem og dermed være bedre rustet til at skjule f.eks. undertøjet.

Det er naturligvis vigtigt at vælge farver med omhu såfremt man ønsker at minimere synlighed. Vores Squat-Proof tights vil sørge for at man ikke eksponeres når man skal lave strækøvelser og squats.

Åndbarhed: Vores kollektion byder på et bredt udvalg af produkter med åndbart og svedtransporterende materiale. Dette vil hjælpe med at reducere gener, lugte og optimere komforten så du kan have tøjet på i længere perioder ad gangen. Materialet vil virke kølende og behagelig gennem en god omgang træning eller f.eks. en lang dag på arbejdet.

Design: Det er helt sikkert en vigtig faktor for mange af os. Vi vil ofte gerne have muligheden for at synliggøre vores numse og måske gerne lige skjule et par områder som ikke nødvendigvis behøver at være i fokus.
StrongCore tilbyder derfor en masse egenskaber som f.eks. er højtaljede og kan løfte numsen ved at stramme op under og omkring ved lår. Vores tights er primært produceret med materialerne polyamid (nylon), polyester samt elastan eller spandex som er utroligt elastisk. Denne evne kommer virkelig til gavn når figuren skal formes og vises frem

Vi vil tilbyde dig en god oplevelse med lækre varer og guides til at klæde dig godt og stærkt på til din træning – om du træner hjemme, ude eller i fitness. 

 

StrongCore – We are active 

You don't have permission to register