New In Store

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adip is cing elit, sed do eiusmod tempor

Categories :

Let’s connect

SØG

Guide til de perfekte tights

Hos MissFitness.dk vil det være muligt for dig at vælge blandt mange forskellige leggings og tights fra Strongcore. Dette udvalg indeholder funktioner og egenskaber som f.eks. højtaljede tights med mave kontrol, Squat Proof, sved absorberende effekt m.m. som kan være en fordel for dig når du skal vælge et design.

Vi forstår godt at det kan være svært at beslutte sig når der er så mange muligheder og man ender ofte med at stille spørgsmål som eksempelvis: Hvordan vælger jeg de rigtige tights? Hvilke leggings er de bedste? Skal jeg vælge højtaljede tights? Osv.

Når du handler hos missfitness.dk og ser på et design, så har vi sørget for at fremhæve 8 funktioner eller egenskaber i form af et ikon. Dette har vi gjort for at det skal være overskueligt for dig at vælge de rigtige træningsbukser og træningstoppe som passer og dækker dit behov.

I denne guide vil vi beskrive hvordan disse egenskaber kan være med til at gøre en forskel hos dig.

Butt Lifting:

 • Denne egenskab er helt klart en favorit og til dig som elsker tanken om at få lidt mere form og løft på bagdelen uden at skulle arbejde ekstra for det. Butt Lift sørger for at spænde op, omkring og under numsen så den synes større og rundere og mere fast. Denne opstrammende effekt kan få din numse til at se bedre ud og det kan være med til at give selvtilliden et ekstra skub med på vejen.

4 way stretch:

 • Når du ser dette ikon vil det betyde at denne model har en fantastisk elastisk evne som er med til at optimere komforten. 4-vejs stræk betyder at materialet kan strække sig i både bredde og længde og komme sig igen. Dette skabes særligt grundet materialet Nylon (Polyamid) blandet sammen med Elastan (Spandex). Du vil kunne bevæge dig frit hvor materialet vil følge dine bevægelser og det vil føles skønt.

High Waist:

 • Vores højtaljede designs er yderst attraktive grundet deres evne til at skjule maven. Hvis du f.eks. ikke føler dig helt klar eller tilpas med at vise maven frem eller hvis du bare ikke har behov for at maven er synlig, så vil denne egenskab være en fordel at vælge. Den høje talje kan også være med til at fremhæve formerne og optimere timeglas looket og følelsen. De fleste af vores højtaljede leggings sørger som minimum for at dække op til navlen.

Squat Proof:

 • Når du vælger tights som er Squat Proof – så kan du glæde dig over at det vil være muligt at udføre intense øvelser som kræver bøjninger uden at materialet bliver for gennemsigtigt. Alle vores Squat Proof leggings har bestået squat testen og du kan derfor lave dine squats, lunges, pilates og yoga øvelser med ro i maven og uden bekymringer for at afsløre mere end ønsket. De er squat sikre og hvis du er i tvivl om dine leggins er squat sikre så kan du helt enkelt teste det selv ved at lave squats foran et spejl.

Pocket Design:

 • Vi har bemærket at behovet for at opbevare de ”vigtigste” ejendele så som telefon, nøgler og kortholder bliver efterspurgt mere og mere nu hvor vi også foretrækker at være iført vores træningsoutfit i vores fritid og ikke kun under træning. Vi har derfor sørget for et udvalg som tilbyder netop denne løsning og du vil derfor kunne forvente en lomme på designet når du ser dette ikon på produktsiden. Nogle designs vil være med en lomme med lynlås.

Breathable:

 • Denne egenskab vil din krop elske da det betyder at materialet er produceret til at være åndbart. Du kan have det på i længere perioder ad gangen og minimere risikoen for at få gene og lugte i områder hvor du foretrækker at det er neutralt. Hvis du skal ud og løbe, cykle eller bare give den max gas med cardio så er det helt sikkert en fordel at vælge vores designs med åndbarhed som vil hjælpe med til at holde dig mere tempereret.

Light Weight:

 • Vores light weight designs er et fornuftigt valg til dig som søger leggins og toppe som kan bæres når det er varmt og samtidig ønsker stærk holdbarhed. Vores ”lette” tights har en fantastisk elastisk evne og er super lækre og bløde at røre ved og når man har dem på vil de virke kølende og behagelige på huden hele året rundt. Denne egenskab vil også være fordelagtig på løbeturen.

Fashion Style:

 • Det skal naturligvis være muligt at se pisse godt ud i vores tights i hverdagen hvor du f.eks. kan kombinere dem med et par fede sneakers eller evt. nogle lækre stilletter. T-shirts, skjorter og hoodies skal jo heller ikke stå i vejen for at ramme det helt rigtige look for dig. Vi forstår godt at alle designs kan kombineres med resten af garderoben og har derfor valgt at markere et udvalg efter vores egne præferencer. Det vil glæde os at se flere af vores designs blive brugt til mere end blot træning.

Softness:

 • Vores produkter som er designet til at være bløde at røre ved og blide at have på er yderst holdbare med en strækevne som tilpasser sig let og hurtigt til din krop. Denne egenskab er fantastisk til aktiviteter som kræver fleksibilitet og bevægelse. Det kommer til fordel når du skal løbe, cykle, dyrke yoga og meget mere. Det bløde materiale er også virkelig lækkert at have på til når du bare skal slappe af derhjemme.

Sweat Wicking:

 • Når du møder dette ikon på vores design sider vil det betyde at produktet er produceret med en evne til at transportere sved og fugt væk fra huden og ud til det yderste lag af stoffet. Fordelen ved denne egenskab er at det vil tørre hurtigt, virke kølende og komfortabelt. Denne funktion er yderst brugbar året rundt hvad enten det er i forbindelse med træning, arbejde eller andre aktiviteter.

No Cameltoe:

 • Denne funktion kræver ikke den store forklaring og dybere tekniske analyse. Det er et tydeligt begreb som vi kvinder forstår. Vores designs med No Cameltoe er lavet med en særlig sammensyning ved skridtet som skaber mere plads til bevægelse samtidig med den skjulende effekt.

Active Wear:

 • Når vores designs bærer dette ikon på produktsiden vil det betyde at du kan nyde dette design på f.eks. løbeture, yoga, tennis, danse, bokse, cykle, powerwalk osv. Der er altså ingen store begrænsninger når du vælger et active wear sæt eller leggings. Du skal dog være opmærksom på at denne egenskab ikke er beregnet til at lave intense bøje og squat-øvelser alene. Du skal derfor se om Squat Proof ikonet er en del af de 8 egenskaber angivet.

Tummy Control:

 • Dette er en helt fantastisk evne til os som kæmper med den lille bump på mavsen som bare ikke vil væk. Denne egenskab vil arbejde på at kontrollere og holde maven inde ved at stramme op ved maven både foran og omkring fra siderne. Den elastiske styrke vil være med til at fremhæve dine naturlige former ved at skjule det overskydende ved hofterne.

Non-See Through:

 • Har du ønsket om at bevare mystikken under klæderne så er det en rigtig god ide at vælge et design som ikke er gennemsigtigt. Non-See Through betyder at materialet er produceret for at mindske og endda undgå muligheden for at se igennem ved almindelige bevægelser og øvelser. Det vil være stadigvæk være fornuftigt at undlade store kontraster når du vælger undertøj og en god ide at undgå intense strækøvelser.

Body Shaping:

 • Når man taler om tights eller leggings med body shaping evne betyder det at de vil være med til at fremhæve og forme kroppen når du har dem på og ikke permanent. Det vil fremgå tydeligt på designet at der er detaljer langs hele buksen som er med til at stramme din figur op. De vil typisk være højtaljede og spænde ind og omkring ved både din talje og hofte. De vil også være med til at løfte din numse og spænde ind ved lår og ofte også ved dine lægge. Denne egenskab vil sørge for at give dig et mere fast udtryk.

Seamless Tech:

 • Denne vidunderlige teknologi er hele årsagen til at vi kan få disse fantastiske egenskaber på vores træningsbukser og træningstoppe. Når materialet er seamless er det hovedsageligt lavet i ét stykke. Helt teknisk vil det sige at materialet er fremstillet i en maskine som rundstrikker (cirkulære bevægelser) materialet. På denne måde kan man producere produktet med færre syninger og sammenslutninger. Denne metode giver utallige muligheder og mange af dem er egenskaber som vi allerede har beskrevet. Vi er dog overbeviste om at man vil opdage flere og flere muligheder med tiden som vil bringe os som bærer tøjet endnu flere fordele. Seamless stof/materiale er fordelagtigt fordi det kan producere et blødt og lækkert udtryk og bringer stor værdi med sig i form af ventilerende effekt, behagelig pasform som tilpasser til kroppen uden gene og muligheden for at skabe en masse mønstre og effekter med færre sømme. Seamless tights, leggings, træningstoppe osv. er kort sagt en genial og banebrydende teknologi som vi kan forkæle os med i mange år.
You don't have permission to register