New In Store

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adip is cing elit, sed do eiusmod tempor

Categories :

Let’s connect

SØG

Farvefancy anno 2021

Pink i forskellige afskygninger. Blå med et twist af ‘douce’ og brændte naturfarver. Det er blot nogle af dette årets trendsættende farver. En palet fyldt med kontraster og modsætninger. Et farvespektrum som favner bredt og tager højde for alle. Vi har taget et nærmere kig på de farver, vi selv er helt vilde med.

Farver er en vigtig del af synets tilfredsstillelse, og de påvirker også sindet langt mere, end de fleste tror. En farve kan have både positiv- og negativ indvirkning på din opfattelse af verden.

I forhold til mode og træningstøj, ændres måden vi benytter farverne på, år efter år – men faktisk også sæson efter sæson. I sommermånederne kan vi godt lide at lege med de gyldne, friske og sarte toner – mens vintermånederne ofte byder på lidt mere dystre, mørke og elegante nuancer.

På den måde er farverne altså med til at understøtte årstidernes skiften, og derfor er der også mange som har en sommer- og vintergarderobe.

På Missfitness.dk bestræber vi os på at følge tidens trends. Vi kan godt lide at gå i detaljen med æstetikken og nøje udvælge lige præcis de farver og nuancer vi tror på kan have en positiv påvirkning på netop dit mindset, så du er klar til at give den gas – hvadenten det er i naturen på en løbetur, eller i træningscenteret til en varm og svedig workout.

You don't have permission to register