New In Store

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adip is cing elit, sed do eiusmod tempor

Categories :

Let’s connect

SØG

En god smoothie til en booty

Det er ikke altid let at være en aktiv kvinde med en sund livsstil. Det er ingen hemmelighed at man tillader sig at falde for fristelser og det skal der bestemt være plads til. Vi kan altid blive bedre til at forkæle kroppen når det virkelig gælder og det mener vi det gør især under og efter træning.

Vi har som mange andre under disse tider haft muligheden til at træne derhjemme og det er bestemt ikke gået helt uden gevinst. Vi vil jo gerne se godt ud i vores lækre tights fra Strongcore.

Vi har afprøvet en masse lækre opskrifter på smoothies og shakes og det har været en rigtig spændende oplevelse for vores smagsløg. Hvis du savner motivation for at lave smoothies eller shakes så kan det være værd at vide at de kan give et optimeret resultat til din træning og samtidig smage lækkert.

Det kan være lidt uoverskueligt når der er så mange valgmuligheder og forskellige holdninger og meninger til hvad man indtager… det er jo den rene videnskab!

Der findes rigtig mange gode opskrifter og de fleste kan man jo prøve at lave lige efter bogen. Vi elsker nu at eksperimentere og det er nok fordi at vi får en følelse af at det bliver til en mere personlig opskrift selvom vi dybt inde godt ved ikke er sandt ?.

Når vi træner derhjemme, ude eller i et fitnesscenter – så har vi meget fokus på at få en god numse. Vores London leggings som er højtaljede og løfter numsen kan give den virkning og så kan man give den ekstra gas på øvelserne. Det er også en fordel at vælge designs som er squat sikre så man ikke kan se igennem. Det kan være intenst når bagdelen skal trænes og man kan blive godt udkørt efterfølgende men med en god følelse. Forkæl din bagdel med power brændstof efter en god og effektiv træning.

Når man søger information om hvad der er bedst at indtage efter træning er det tydeligt at mange er enige i at det ikke behøver at være vand man bruger og det er virkelig en lettelse. Protein pulver med vand er ikke lige vores kop shake og vi tager gerne et glas vand efter træning hvis vi ikke har drukket nok undervejs. Mange vil være enige i at det er vigtigt at man indtager protein til kroppen indenfor 20-30 minutter for at restituere og opbygge protein i musklerne hurtigere. Hvis man ikke allerede har en shake klar efter træning så skal det jo kunne gøres hurtigt for at være mest effektivt.

Opskriften som vi er blevet forelsket i smager så lækkert og er simpel, forholdsvis billig at lave og virkelig hurtig at have klar – det behøver ikke at tage meget mere end omkring 5 minutter.

Denne smoothie er primært baseret på bananer og jordbær. Årsagen til det er fordi at bananer indeholder gode næringsstoffer som f.eks. kalium som musklerne har tendens til at tabe under træning. Det er derfor en fordel at bruge bananer da de giver naturlige kulhydrater. Jordbær smager himmelsk og byder overraskende godt med C-vitamin og kostfibre og det bedste er at de har et lavt kalorieindhold.

Når man prøver mange opskrifter kan det være en god og sjov ide at navngive dem for at huske bedre på favoritterne. Vores favorit er denne smoothie som vi kalder ”booty smoothie”. Så ved man at det er den som skal laves når der står squats og lunges på træningsprogrammet.

Trin 1

Du skal bruge følgende ingredienser:

  • 1 Banan – Skær dem gerne i et par mindre stykker.
  • 150g jordbær – Hak dem gerne i mindre stykker
  • mælk – plantemælk kan også bruges
  • 1 spsk. peanut butter – en god peanutbutter skal helst kun bestå af jordnødder og måske lidt salt
  • 1 scoop protein pulver – vælg en som du synes vil gå godt sammen ovenstående ingredienser
  • Mynte kan tilføjes for at gøre den lidt mere fresh og vi elsker mynte sammen med jordbær.

Trin 2

Nu til den sjove del som gør det hele nemmere:

  • Ned i en blender med det hele og blend til det er helt cremet og smooth.

Der skal ikke mere til og så har man efter vores mening en rigtig lækker smoothie til efter træning. Den kan naturligvis også nydes på andre tidspunkter men man kan motivere sig selv ved kun at drikke den i forbindelse med træningen – så ved man i hvert fald at der venter en belønning.

Hvis du har prøvet denne opskrift med din egen twist eller har din helt egen favorit til squat dagene – så del den gerne med os på:

@missfitness.dk eller på vores facebook siide.

You don't have permission to register