New In Store

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adip is cing elit, sed do eiusmod tempor

Categories :

Let’s connect

SØG

De perfekte tights til hverdags brug?

Det kan være rigtigt svært at finde de perfekte tights som kan bruges til alle situationer. Men jeg har et par perfekte tights som jeg selv mener kommer i den kategori!

De har den helt rigtige støtte til at få mig til at føle mig tryg under en yogatime eller løbetur, men er også bløde nok til at jeg aldrig vil tage dem af. De skal også kunne holde til lidt af hvert, og kunne tåle at blive vasket en del gange.

En anden ting jeg også går op i når jeg skal finde de perfekte tights er faktisk farverne. Det skal være nogle neutrale farver hvor jeg kan gå i dem hver dag, og passe til alt slags tøj. Enten en t-shirt udover, eller en lækker varm hoodie. Men de skal også kunne bruges hvis jeg lige spontant skal mødes med veninderne og tiden er knap til at blive klar, så kan jeg altid lige tage en lækker kjole eller en skjorte og de perfekte tights nedenunder.

For mig betyder det at stoffet på de perfekte tights også skal være praktiske, hvor de kan ånde, har en høj talje, og er squat proof. Hvis de så samtidigt også har en butt lifting funktion så har du de perfekte tights.
Dem jeg synes kommer i kategorien som de perfekte tights er:

Copenhagen tights

You don't have permission to register